Wie is Gea

Wie is GeaMijn naam is Gea van der Wal en ik ben zelfstandig loopbaancoach. Ik ben mijn loopbaan gestart in het onderwijs. Naast mijn taak als docent heb ik coördinerende en begeleidende taken verricht. De brede combinatie van kennis en ervaring van de afgelopen jaren, heeft mij veel zelfinzicht en groei opgeleverd.

Motivatie

Voor mij persoonlijk is werk meer dan alleen maar een middel om een inkomen te hebben. Werk betekent voor mij ook persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat geeft mij zoveel voldoening dat ik het werk niet meer ervaar als een ‘moeten’, maar als iets waaraan ik plezier beleef en wat mij energie geeft.

Als u uw talenten, groei en ontwikkeling wilt verbinden met de functie die u heeft of wilt hebben, zult u weer energie krijgen en met plezier naar uw werk gaan. Het is mijn passie om u hiermee te helpen.

  • Ik ben opgeleid door Adviesbureau Hoogendijk.
  • Gecertificeerd voor werkenergieanalyse.
  • Ik ben Register Loopbaancoach (CMI-B), lid van NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaancoaches en ik houd mij aan de gedragscode van het NOLOC.

Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de website van NOLOC.

© 2019 geavanderwal.nl - Sitemap - Privacyverklaring
Realisatie: Lautenbag Reclame